250712

New in – MAC

Indenfor skønheds verdenen og især i blogland, er det vidst ingen hemmelighed at specielt ét mærke gang på gang bliver rost til skyerne – nemlig MAC. Selv tror jeg helt bestemt at det er produkter som gør hvad de skal, men samtidig tror jeg også at mærket er blevet utrolig hypet på grund af den store interesse i blogland.
Jeg har i forvejen en blush fra MAC som jeg er utroligt glad for og tænkte at jeg nu ville bevæge mig længere ind i MAC verdenen, i og med at jeg stod og manglede en pudder. Jeg fik vejledning af en rigtig sød ekspedient og har nu fundet denne pudder som skulle være perfekt til netop min hud og mine behov. Indtil videre er jeg glad for mit køb – men skal jeg nævne et minus, er det at man hurtigt ser for ‘make-uppet’ ud, selv efter meget få strøg.

Alt i alt kan jeg kun anbefale MAC, men synes samtidig at man skal være lidt kritisk. Tror helt bestemt på at man kan få ligeså gode resultater med knap så dyre produkter. Men det handler jo om prioritering. Hvordan prioriterer I i forhold til indholdet af jeres make-up pung?

xoxo Sofie Amalie.

P.s. Husk at nyd det gode vejr idag – der skulle vidst være regn på vej til Danmark – øv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250712