"is-lagkage"

Oktoberfest

Så er jeg netop hjemvendt fra München hvor den siden fredag har stået på store kolde øl, schlager musik og glade smil. Eller hjemvendt er måske så meget sagt – jeg blev sat af direkte på banegården og tog toget til Kastrup. Her sidder jeg nu på Starbucks og nyder en vanilla ice latte med Fransiska. Vi sidder og venter på vores veninder og på at vores check in starter.

Oktoberfesten var helt igennem en kæmpe succes. Jeg var dernede med min familie og nogle af mine forældres venner. En stor varm anbefaling herfra i hvertfald.

Da vi ankom til München torsdag aften, fik vi også noget af en overraskelse. Der var blevet arrangeret kostumer til os alle. Det indebar lederhosen til drengene og dirndl kjoler til os piger. Det var så sjovt! Og egentligt helt rart at man ikke skulle tænke på tøj til ølfesten. Og man må sige at da vi kom derud faldt vi bare i med mængden. Alle gik rundt i det – så det var helt perfekt.

Men som sagt sidder både Fransiska og jeg nu i lufthavnen og næste gang i hører fra os bliver fra Kalkan i Tyrkiet, hvor vi skal ned i et kæmpe hus med tilhørende pool.

Ses regnvejr!

xoxo Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

4

  • N

    Må vi få lov til at se kjolen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ninetyone

      Altså min dirndl kjole? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • N

      Jep – er der mulighed for at se den i et indlæg eller andet (-:
      Skal nemlig selv investere i en, gerne en lang og ikke alt for vovet model.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • ninetyone

      Min går til knæene. Har desværre ingen billeder af den i helfigurs.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"is-lagkage"