201012 - et fest outfit

Photoshoot x Mémoire clothing

I lørdags stod jeg meget tidligt op. Helt præcis kl. 6! Jeg skulle hjælpe en af mine veninders venner som har lavet en tøjkollektion. Eller rettere sagt, en sweatshirt kollektion er det kun indtil videre. Men anyways, han skulle have skudt nogle billeder til en lookbook og jeg havde lovet at hjælpe til.

Kl. 7 mødtes jeg med de andre i frisørsalonen PER på Store Torv i Aarhus, hvor jeg og den mandlige model Niklas fik sat hår og lagt make-up.

Herefter gik turen til Brabrandstien hvor billederne skulle skydes. Omgivelserne var rå med nedlagte togskinner, graffiti osv. Endnu har jeg ikke set billederne og jeg er absolut ikke model, men det var en rigtig sjov oplevelse og jeg hjalp en ven. Alt i alt en sjov oplevelse og en god gerning.

 

Mærket hedder Mémoire Clothing – hold øje på deres Facebookside eller på deres webshop som gerne skulle gå i luften senere idag. Det er så spændende.

 

xoxo Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

201012 - et fest outfit