111112

121112

Jeg har brugt L’Oréals Silver Shampoo og den skal man passe på med! Mit hår er nærmest grå/lilla, fordi jeg lod det sidde for længe i. Udover det, er det en anbefalesesværdig shampoo, da den tager de gyldne toner i håret.

Billederne er de mest underlige jeg havde, da jeg ikke er vild med at “posere” foran et kamera. Jeg kan hvertfald ikke tage mig selv seriøs!

Dagen gik med møder, læsning, forelæsning, den sorte diamant, kaffe med en veninde og roomie-hygge. I dag står den på fremlæggelse og jeg er ved at skide i bukserne! Vi skal snakke om “udvikling af alternativer til olie” og selvom emnet er relevant for vores samfund, er det ikke det, der tænder mine smagsløg!

Jeg har dog ingen planer efter fremlæggelserne, men tænker at besøge den sorte diamant igen ..Har du nogle gode idéer til hvad man skal lave en tirsdag i Kbh? Eller fede steder at sidde og studere? Jeg sidder ofte (læs: altid) på Joe and the Juice i Magasin og er bestemt stamkunde, hvilket efterhånden er en smule pinligt. Paludan er et godt spot også, men har du et foreslag?

trøje: Zara

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

4

  • Jeg er vild med den trøje siske, den er for lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ninetyone

      Tak Nanna, ja er også vild med den 🙂
      klar til afrejse?

      xx

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Forstår jeg godt!!
      Puha nej, synes slet ikke jeg har styr på en skid, og alligevel har jeg jo nok.. Men det er lidt underligt at skulle være så langt væk hjemme fra i så lang tid, især når man er lidt en trykheds narkoman som mig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • ninetyone

      Haha, ja kan sagtens følge dig!
      Man tænker har jeg nu alt – i sidste ende har man alt for meget 🙂
      Det bliver så spændende at følge dig.

      xx

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

111112