New shoes

080513

_MG_7703_MG_7712_MG_7698_MG_7705

Jeans – Gina Tricot // T-shirt – T by Alexander Wang // Cardigan – Just Female // Sko – Rubber Duck

Billederne er fra tidligere i denne uge, hvor jeg var i København for bl.a. at komme nærmere min fremtid om praktik – meget spændende.

Jeg var for første gang iført min ‘all around’ cardigan fra Just Female, som jeg også har skrevet om her. Den er altså bare fuldstændig hamrende perfekt! Er I enige? Det var også første gang i år at jeg luftede mine Rubber Ducks. Det er lidt ligesom sommerudgaven af mine højtelskede Converse sko. Så jeg spår en god sommer side-by-side med disse.

T-shirten er et udsalgs køb fra sidste år i Støy Munkholm. Den er helt sort, men med klassiske Wang detaljer i form af transparente trekanter ved taljen. Passer til det meste, hvilket jeg er vild med.

I dag står den, ligesom igår, på arbejde på Joe i Magasin. Derefter skal jeg forhåbentligt hjem og lave lidt lektier. Jeg har kun fire dage tilbage på universitetet inden eksamenshelvedet går løs. Jeg frygter det meget, men hold nu op, hvor jeg glæder mig til at komme ud på den anden side, til sommerferie, afslapning og et forhåbentligt helt ekstremt spændende praktikforløb lige om hjørnet.

Rigtig god søndag til jer alle sammen.

// Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New shoes