30

Favorit ringe

Indrømmet, jeg er ikke den store pynte pige. Jeg er hamrende elendig til at huske halskæder, armbånd, øreringe, ringe osv. Og jeg synes det ser enormt fint ud, når mine veninder har alle deres flotte smykker på – så hvorfor kan jeg ikke finde ud af det? Røv irreterende. Men det handler vel bare om at ændre sine vaner. Og jeg er faktisk blevet bedre til det, end hvad jeg har været.

Her er de tre ringe som jeg (næsten) altid har på.

2013-03-15 12.44.45

Fra venstre: En hvidguldsring som jeg fik den dag jeg blev konfirmeret. Jeg fik den af min mor og synes den er så smuk og feminin med diamanten i. Jeg ønsker mig dog flere diamanter til at sætte i.

I midten: En sølv ring jeg købte da jeg var med pigerne nede i min fars hus i Tyrkiet. Enkel og fin og passer perfekt ved siden af diamantringen.

Til højre: En sølv ring fra Maria Black jeg fik af min mormor til jul. Den sidder ret alene på min højre hånd, men jeg håber den snart får fint selskab.

Jeg har snart fødselsdag – helt præcist om 38 dage – og på min ønskeseddel står allerede disse to skønheder.

grape ring

Moonlight Grape ringen fra George Jensen

miss roberta

Miss Roberta fra Line og Jo

Jeg krydser alle mine fingre for at mine andre ringe kan få fint selskab og ellers vil jeg bare ønske jer alle sammen en rigtig dejlig dag.

Min står på arbejde og arbejde.

// Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30