240712

Lipstick – vintage

Lipstick er en vintage butik der ligger i Genova og Milano. Her finder man alle mulige mærker der normalt er med uoverkommelige priser. Chanel, Lanvin, Burberry, YSL, Prada m.m. Det er lidt skørt for jeg elsker vintage køb og vores veninde (Laura) er genial til dem. Jeg kan vildt godt lide tøjet, taskerne og skoene, men når jeg så kommer hjem får jeg det ikke brugt – kender i det? Derfor gik jeg med bange anelser ind i Lipstick. Jeg vidste jeg ville blive fascineret, men ville jeg få det brugt? Butikken er et skattekammer. Taskerne som også tæller to styks 2.55 står på række, for ikke at tale om skoene. Jeg var ved at gå i svime da jeg gik ind i den ekstra afdeling. Her stod der 100 par sko! Alle stilarter: funky, stilede, mormors og klassiske. Men midt i mængden af sko stod et par. Klassisk, stilet i grøn læder der kiggede på mig. To elegante læderremme gik på tværs over foden i en olivengrøn farve. Hælen var 9 cm og smuk brun. Jeg var i den syvende himmel! Det var Prada, vintage Prada. Min indre investorer begyndte med det samme beregningerne på hvor god en investering jeg stod med i hånden. Prada sandaler i god stand og til 900 kroner!! Jeg fik dem straks på og de sad perfekt. Dog var jeg ikke helt klar til at bruge 900 kroner da jeg vidste jeg ikke ville få dem brugt meget. Så jeg fik dem sat til side. Deres havde jeg lidt betænkningstid.

Jeg fik aldrig købt dem, hvilket jeg i skrivende stund fortryder en smule. For sådanne sko er ikke kun om, hvor ofte man bruger dem. Det er et kunstværk – måden der er kræset for detaljen. Hvis i forstår hvad jeg mener?

Jeg håber I har det godt?

Xoxo Fransiska Olivia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240712