Silver Cardigan

New in

Noget jeg ofte tænker at jeg vil købe, men aldrig gør, er undertøj. Ikke de praktiske “mormor”underbukser eller de der smarte uden syninger, så du kan have det på under stramt træningstøj – nej nej, jeg tænker det pæne. Altså hvor man har et sæt undertøj, hvor BH og trusser passer sammen. Tror hurtigt vi alle kan blive enige om, at det jo bare ser rigtig rigtig pænt ud. Og jeg tror på at det også gør noget ud af til. Man føler sig bare på en måde mere lækker, hvis det også ser lækkert ud indenunder.

I forvejen indeholder min undertøjsskuffe stort set kun undertøj fra H&M og det passer mig egentligt meget godt. Jeg synes prisen og kvaliteten hænger rigtig godt sammen og her kan alle være med. Jeg var dog igår forbi Gina Tricot her i Aarhus og de er begyndt at lave rigtig fine kollektioner. Herunder træningstøj, accessories og undertøj.

Trusser 59,00 kr // BH 79,00 kr – Begge fra Gina Tricot

BH 79,00 kr – Gina Tricot

Så jeg valgte at investere i et mørkeblåt sæt samt en hvid BH. Jeg fik det til forholdsvis billige penge og glæder mig meget til at få det i brug. Jeg er blevet rigtig glad for BH’er uden bøjle – det er for det første meget mere behageligt efter min mening og for det andet synes jeg hurtigt at bøjle BH’er ser for “push” agtig ud, selv dem uden push-up effekten.

Efter hjemkomsten fra Tyrkiet, står resten af min efterårsferie nu på juice, kaffe og sandwich på Joe & the Juice. Puh.

Men der kommer til at ske lidt spændende også. Men mere om det næste gang jeg tjekker ind her på bloggen. Fortsat god ferie til alle og hvis man ikke er så heldig at have ferie, er det jo heldigvis weekend lige om lidt.

xoxo Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver Cardigan