Hvidt & Prikker

smykker & striber

trøje: Filippa K // blazer: H&M // halskæde: H&M

I dag er jeg helt igennem smadret. Jeg gad ikke op imorges, jeg gad ikke cykle og jeg gad ikke ud i den kulde. Igår var jeg på photoshoot hele dagen. Jeg assisterede fotografen Henrik Adamsen, hvor vi skød lookbook m.m. for Pulz. Det var vildt sjovt og lærerigt. Jeg er jo absolut ikke inde i al den teknik!

Derefter smuttede jeg hurtigt hjem, for at skifte tøj og tage på restaurant med min far. Det var mig, der skulle vælge stedet og jeg havde først tænkt ‘Oysters and grill’, men de havde ikke plads. Derfor blev der LéLé. Min far kunne absolut ikke finde en parkeringsplads, så jeg endte med at sidde 40 minutter og drikker drinks med mig selv. Jeg lignede virkeligt en, der var blevet brændt godt og grundig af på en blind date! Maden var fin, altså okay. Jeg må indrømme, at jeg ikke er fan. Ikke til de priser. Måske er det fordi stedet lidt for hypet eller fordi jeg ikke er fan af vietnamesisk mad. For mig bestod det af koriander, friture og soya?!

I dag står dagen på hygge med Sofie.

Hvad skal du lave denne fredag?

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidt & Prikker