Indenfor ved Sticks and sushi - Tivoli Hotel

250513

Ja ja ja, I har hørt det før – eksamensperiode! Men om ikke andet, sidder jeg lige pt. midt i eksamen. Har to opgaver som jeg afleverer på mandag og herefter har jeg hele tre mundtlige eksaminer. Oveni det skal jeg have flyttet mine ting ud af vores lejlighed i Aarhus og videre til København. Og for at krydre lagkagen (af hvad!?) skal jeg om 11 dage også lige have tid til at fylde 22! Pres på tiden. Det ses nok også allerede her på bloggen, men jeg prøver at følge med og glæder mig til at fortælle jer alle, om alt hvad der skal ske.

Jeg har fra starten af august, fået praktikplads i København hos et PR bureau, hvilket jeg også nok skal uddybe i et indlæg, når tiden nærmer sig.

2013-05-25 20.16.00-2kjole

Kjole – Customade

Outfittet her er fra i lørdags, hvor jeg var ude med folkene fra Joe & the Juice, da vi skulle fejre vores nyåbnede bar i Magasin. Først spiste vi sindssygt lækker mad på MASH, derefter tog vi op og spillede pool og til sidst endte vi på Kupé, hvor vi dansede til langt ud på natten. En virkelig lækker aften og nok også sidste gang jeg var med, inden jeg stopper. Har faktisk min sidste vagt på søndag, åhhh.

Til jer der læser til eksamen – held og lykke og til alle jer andre heldige bavianer – håber I nyder solen.

//Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indenfor ved Sticks and sushi - Tivoli Hotel