Snapshot

en tur indenfor i Bella SKY

_MG_7984 _MG_7983 _MG_7982 _MG_7981 _MG_7980 _MG_7979 _MG_7978 _MG_7977 _MG_7976

_MG_7966 _MG_7971 _MG_7963

Bella Sky er, som de selv skriver, en spektakulær skyskraber ..Eller det er hvert fald spektakulært! Det er Nordens største hotel, 4-stjernet og blev indviet i 2011. Hotellet er tegnet af 3XN, som er et dansk designbureau. Hotellet er som et par der står tæt og så alligevel en smule sky, når de hælder væk fra hinanden. Med tanke hælder tårnene 16 grader til hver deres side, og giver Bella Sky æren for at være det skæveste byggeri i Europa. Heldigvis skaber forskydningen af de to tårne et optimalt view for gæsterne i alle værelser.

Bonusinfo: Grunden til at der i første omgang kom to tårne var flysikkerhed!

Her er et billede udefra, som dog ikke er taget af mig..

cache.php

billedet er er taget fra Bella Sky

Jeg er vild med Bella Sky. Ikke så meget udefra, det var indenfor at hotellet virkelig slog benene væk under mig. Længe har jeg siddet på kajen på AAU-cph og kigget på Bella Sky. Jeg har drømt om at komme op på 23. etage, bare for at se hvordan det så ud. Sky bar er for lækker. Det er anbefalelsesværdigt at tage et smut forbi, selvom priserne i baren er “skyhøje”!

På torsdag vil der komme lidt fra Tivoli Hotel!

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshot