nyc dagbog #10

NYC dagbog #11

I disse dage arbejdes der flittigt på vores projekt. Vi skal i alt designe ti looks der passer til temaet ”NYC”. Jeg har personligt valgt upper east side girl møder brooklyn boy. Derfor har jeg brugt meget af uge 1 på research. Jeg kan godt lide kontrasten mellem den feminime pige og den sporty/hip hop/street dreng som jeg skriver “cute vs cool”. Egentlig er det en kærligheds historie. Historien om en fin pige som pludselig en dag støder ind i ham har brooklyn fyren. Jeg snakker ikke om da Serena møder Dan – og dog lidt.. Jeg snakker om en Olivia Palermo/Blair Waldorf møder MeLo-X.. Et kontrast fyldt kærlighedsliv, der egentligt er baseret på at alle mennesker er ens. Derfor er den der en gennemgående hvid farve gennem kollektionen, der repræsenterer det samme ”grundlag”. Farvepaletten tager udgangspunkt i et par (mega fede) adidas strømper jeg har fundet og kombinerer neon orange med pastelblå.

_MG_9360

Strømperne..

_MG_9358

en form vi skulle lave.. (kan ikke de fancy ord)

_MG_9364

min Brooklyn trøje, som inspiration

_MG_9365

_MG_9366

Tegner i papir først

_MG_9368

Jeg har IKKE lavet denne dukke, men synes den er så fin..

.. Det er hvertfald mine tanker så langt og hvad vi har lavet i syklassen..

Jeg skal udarbejde 10 looks og lave en top/t-shirt. Så skal jeg lære at tegne og bruge photoshop til at manipulere med billeder og lave eventuelle moodboards.

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyc dagbog #10