nyc dagbog #26

Nyc dagbog #27 – the standard grill brunch

_MG_9710_MG_9711en masse sort god kaffe_MG_9722pocherede æg_MG_9721oste/pålægs tallerken

_MG_9720Pandekagerne, som var himmelske.

Vi fik som skrevet her, brunch på ‘The Standard Grill’ søndag. Brunch er meget udbredt her og starter gerne fra 11 am til 3pm. ‘the Standard Grill’ ligger i kødbyen og har udendørs servering, hvor du kan se på mennesker der går forbi og lækre butikker. Det er ikke hyggeligt det, det er faktisk lidt hektisk, men ikke desto mindre er der flot og der er kæmpe lokaler. Fik jeg sagt at de har et overdrevet fedt toilet-miljø?! Vi var tre og delte 2 pocherede æg med brød, oste og pålægstallerken og amerikanske pandekager. det var perfekt til os. De pocherede æg var som de skulle være, og brødet dertil smagte vildt godt! Oste/pålægstallerknen så ikke ud af noget og der var kedeligt hvidt toastbrød til, men ostene var lækre! Pandekagerne .. Se dem, med nutella endda, velkommen i himlen!

Vi fik kaffe og vand til morgenmaden og kom af med 63 dollars i alt, om det er en fin pris i forhold til området og de hældte en fandens masse gratis kaffe på os!

Find deres side her. Adressen er 848 Washington St  New York, NY 10014. Under High Line.

Jeg har tømmermænd og skal spise brunch med Mette og Matilda, inden Matilda flyver hjem i dag. I går fejrede vi at vi var færdige, så jeg er så smadret.

// Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyc dagbog #26