Klargørelsen

Margretheskolens afgangselever 2012

Som tidligere vist var jeg i morges kl. 9 til mit første show ved Copenhagen Fashion Week SS13. Min veninde Julia og jeg mødtes på rådhuspladsen hvor vi fandt pressebussen – vi afleverede vores visitkort og fik så et pressekort, så vi de næste fire dage kan køre til og fra shows i pressebussen. Ret fedt med gratis transport, da showsene ofte ligger tidsmæssigt helt op af hinanden.

Pressekortet
Inden showstart // reserverede pladser – her til Danish Fashion Institute
Da alle de 18 afgangselever havde tre looks med på catwalken, får I her bare billeder af de bedste og mest kreative looks.

Det var et rigtig sjovt og anderledes show – fedt at se hvordan de forskellige elever valgte at udtrykke sig. Nogle havde blandet herre og damekollektioner, nogle kørte farvetema og andre gjorde noget helt tredje. Man kunne se at hver elev havde lagt kræfter og tanker bag, hvilket kun gjorde oplevelsen endnu bedre.
Lige nu sidder jeg inde ved Fransiska på Ofelia Fashion Week – resten af min dag skal gå med forskellige events, shows og fester. Bl.a. et event i Weekday med Sophie Bille Brahe, Wood Wood og Zarah Voigt. I aften er der “Fashion Week Opening Party: Stine Ladefoged” på KB3 i kødbyen.
Håber I stadig følger med derude.
xoxo Sofie Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klargørelsen