Hvidt med hvidt

I wish

Jeg elsker at surfe rundt på diverse webshops, sammensætte outfits i hovedet og drømme om alle de ting som ville være helt perfekte i min garderobe.
Jumpsuit – Wood Wood // Alexa bag – Mulberry // Trainers – Nike free
– Buksedragten er lige nu på udsalg hos WW og jeg overvejer kraftigt at få den købt – den ville være rigtig god til hverdag med sneakers til, men ligeså fin til fest med enten stilletter eller plateauballerinaer.
– Alexa tasken fra Mulberry er der ikke så meget at sige om efter min mening. Just perfect!
– Nike free ER bare de bedste træningssko. Selv har jeg den ældste model, den helt sorte. Dengang kunne man ikke få med alle de seje farver som man kan i dag. De pink/lilla/orange ville simpelthen bare passe perfekt til mig. 
Ring – Maria Black // Skjorte – By Malene Birger // Color. Bug – Kevin Murphy
– Egentligt er jeg ikke typen der går med ring, men vil rigtigt gerne igang med det og med det sagt så synes jeg simpelthen at denne ring fra Maria Blacks “Cascade” kollektion er rigtig fin. Den er i hvertfald nu skrevet på min ønskeseddel.
– Den leopard printet skjorte fra Malene Birger vil kunne gøre sig rigtig godt med et par stramme hvide jeans.
– Til sidst er der denne Color bug fra Kevin Murphy. Det er en hårpudder til håret, men i farven lilla. Det meget populære dip dye hår (i hvertfald i blogland) bliver jeg simpelthen på et tidspunkt nødt til at prøve. Tror lilla spidser i mit lyse hår ville kunne gøre sig godt. En ting af sikkert, det skal i hvertfald prøves på et tidspunkt.
I dag er jeg på vej hjem til Aarhus igen. Weekenden står på hygge, arbejde og en masse vin med nogle af mine yndlings piger.
xoxo Sofie Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidt med hvidt