Nytårskjolen

Clean #1

Siden jeg er flyttet hjemmefra, har kosten betydet ekstremt lidt for mig.

Jeg er (mega) nærig og lever gerne af havregrød, så længe jeg kan købe nogle sko. Jeg kan kun grine over, hvordan jeg kan jagte rundt i supermarkeder for at finde den billigste dåse tomater, hvorefter jeg brænder 2000,- af på sko. Endvidere har jeg levet af kaffe og søde sager, hoppet morgenmaden over. Jeg er blevet single, hvilket nok også har sat sine spor på kroppen og ja så var der juledagene .. Alt jeg forsøger at sige med det her er at jeg er gået fra “model-mål” til hmm.. ikke model-mål. Samlet set snakker vi 5 kilo. Selvom det ikke lyder slemt (og det er det heller ikke), så vil jeg komme det til værks. Jeg vil gerne have den energi (og røv) igen, jeg havde under min træning til marathon. Derfor vil har jeg meldt mig ind i Fitness world. Totalt nytårsforsæt kliché. Endvidere forsøger jeg en 3 ugers detox diæt kaldt CLEAN.

Reglerne er simple:

Morgenmad og Aftensmad skal være flydende (smoothie, juice, suppe m.m.).

Middagsmaden fast.

mellemmåltider må være nødder, frugt, rå grøntsager og te.

Jeg må ikke røre sukker, brød, ris, kartofler, alkohol, kaffe og alt muligt andet. Jeg skal drikke 2 liter vand dagligt og holde 12-timers faste. Altså skal der gå tolv timer mellem min aftensmad og min morgenmad.

Alt dette gør jeg for ar udrense min krop og jeg er spændt på om jeg kan klare det.

Jeg ved hvordan det skal fejres, hvis jeg klarer det.

I dag startede jeg så:

morgenmaden blev en “Stress Down” fra Joe & the Juice. Jeg vågnede først klokken 12, så jeg tog direkte på arbejde. Min “middagsmad”/aftensmad blev en hvidkålssalat med æbler. Til aften har jeg ikke fået noget, fordi jeg simpelthen ikke havde fået handlet ind.

Glæder mig til imorgen, hvor jeg rigtig kan starte.

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjolen