090113

Jeg lever endnu…

Ja, I tror det måske ikke – men jo, jeg lever faktisk endnu. Jeg har haft et lille break fra bloggen og det skyldes egentligt ikke én bestemt ting.

Jeg har haft hornhindebetændelse (igen igen) og har derfor ikke været så ‘picture perfect’, jeg har overstået 2 ud af mine 3 eksaminer og så har man bare ufatteligt mange arrangementer mellem jul og nytår som skilsmisse barn.

Men jeg har det godt – rigtig godt faktisk. Og vil fra idag, være meget mere tilstede her på bloggen. Husk at følg vores instagram profil også @ninetyonesocial – her opdaterer både Fransiska og jeg flere gange dagligt.

Fransiska fangede et billede af mig nytårsaften, som er vist nedenfor. Jeg havde på ingen måde planlagt et nytårsoutfit og det blev derfor en gammel, men festlig fjernederdel fra Vero Moda, en langærmet t-shirt fra Samsøe Samsøe, sorte strømpebukser og høje sorte støvler. Jeg følte mig godt tilpas og havde en fest – lige indtil at min iPhone blev stjålet!

Håber også at I alle havde en god nytårsaften og er kommet godt ind i det nye år.

xoxo Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090113