Sticks’n’sushi
Ebihapser
friske østers med ponzy soya og lime dressing samt Rossini Baerii kaviar
brød bagt med kul og edamame “hummus” Sashimi de luxe: laks, tun, hamachi, grønlandsk sød reje, spicy tun tatar, blækspruttesalat, kammuslin, ørredrogn, shake daikon, ponzu og suveræn soya.
en dessert “boks” med fire forskellige kager.
Sidder med slemme tømmermænd efter Distortion og ølbowling. Jeg craver simpelthen sushi nu! Jeg har en liste over steder jeg gerne vil spise i Kbh. En af dem er Sticks’n’sushi på Tivoli Hotel. Som I kan se så var interiøret helt i top – det samme kan siges om sushien. Min far bestilte en Milliardærens Madkasse, hvor imod min mor, søster og jeg var mere beskedne og bestilte lidt forskelligt. Vi fik en halv maki de luxe med Kaburimaki som bestod af hells kitchen, shake aioli, ebi panko, tatami og en bord til 2 med nogle nigirier, uramaki, futomaki og sticks. Seriøst, det var fantastisk! Det smager godt, servicen var god og omgivelserne cool. Helt klart anbefalelsesværdig!
God lørdag!
xoxo Fransiska Olivia
Ingen kommentarer endnu