250513

Sticks’n’sushi

_MG_7991

Ebihapser

_MG_7992 _MG_7993 _MG_7994friske østers med ponzy soya og lime dressing samt Rossini Baerii kaviar

_MG_7999

brød bagt med kul og edamame “hummus”_MG_8003 _MG_8008Sashimi de luxe: laks, tun, hamachi, grønlandsk sød reje, spicy tun tatar, blækspruttesalat, kammuslin, ørredrogn, shake daikon, ponzu og suveræn soya.

_MG_8018 _MG_8022

en dessert “boks” med fire forskellige kager. _MG_8021

Sidder med slemme tømmermænd efter Distortion og ølbowling. Jeg craver simpelthen sushi nu! Jeg har en liste over steder jeg gerne vil spise i Kbh. En af dem er Sticks’n’sushi på Tivoli Hotel. Som I kan se så var interiøret helt i top – det samme kan siges om sushien. Min far bestilte en Milliardærens Madkasse, hvor imod min mor, søster og jeg var mere beskedne og bestilte lidt forskelligt. Vi fik en halv maki de luxe med Kaburimaki som bestod af hells kitchen, shake aioli, ebi panko, tatami og en bord til 2 med nogle nigirier, uramaki, futomaki og sticks. Seriøst, det var fantastisk! Det smager godt, servicen var god og omgivelserne cool. Helt klart anbefalelsesværdig!

God lørdag!

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250513