Den spanske stol

New in

Sephora – Bain dissolvant express
Sidst jeg var i København måtte jeg selvfølgelig ind forbi Illum, som har fået Sephora. De har ALT! Det er for vildt. Jeg købte bl.a. den meget omtalte (i hvertfald i blogland) neglelakfjerner på dåse.

Fingerne dyppes én efter én ned i dåsen. Jeg vil tro at jeg holder min finger dernede omkring 10-15 sekunder og vupti – så er alt neglelak væk.

På meget få sekunder kan man altså få alt neglelak af – og det siges at den dur til selv de mest vanskelige glimmerlakker også. Bonus!
Så nu er det altså slut med at gå rundt med fuldstændig afskallede negle. De kedelige er jo at tage neglelakken af. Så nu kan jeg skifte neglelak flere gange om ugen, eksperimentere og alt sammen uden at skulle bruge lang tid på at fjerne det hele igen. Jeg er i hvertfald glad.

UNE – Skin glow pencil
Et andet køb jeg gjorde mig i Sephora var denne nude farvet eyeliner. Har i mine spæde teenageår forsøgt mig med både alt for meget sort eyeliner, men også hvid har været indeover da det skulle åbne øjet.
Jeg synes bare at hvid ser for markeret og for ‘lagt’ ud – så nu ville jeg altså prøve den nude. Den virker rigtig fint især på den nederste våde kant og synes man stadig at det ser for markeret ud kan man lige ‘fade’ den lidt ud med lillefingeren. Ved ikke hvor mange der rent faktisk ser det, men jeg føler selv at det gør noget godt for mig. Den bliver nok rigtig god til de mørke og kolde vintermorgener, hvor øjnene godt kan se ekstra små og trætte ud.

xoxo Sofie Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den spanske stol