Tid til forkælelse!

160812

 Et dejligt afslappet outfit. Efter en modeuge, hvor man arbejder konstant, er det svært at komme ned i gear. Jeg har haft dedikeret mit liv til arbejde og events i en uge. Jeg har dresset op, husket at få make-up på og rendt rundt i sko med hæl. Pludselig – BAM – er det hele lige meget. Jeg kan sove længe, jeg kan hygge med veninder og jeg kan shoppe igen!? Jeg mangler aktion i mit liv. Nå, men tøjet er hvertfald stille og roligt, ligesom den sindsstemning, der er begyndt at falde over mit. Ej okay – det er faktisk løgn. I går måtte der ske noget og jeg løb mit famøse marathon, som er et af mine mål i livet. “Løb en marathon inden du er 21” check!
Jeg kom fra outfitdelen?! Jamen shortsene er min mors venindes læderbukser, som jeg har klippet af. Oprindeligt er de fra BZR eller noget. Trøjen er fra Zara – og jeg lever og ånder nærmest i den. Skoene er Chloé og super dejlige. Ja, de er “super dejlige”,  de er nemlig pæne og jeg kan gå i dem, da hælen ikke er skyhøj!

Har i det rart?
Er i klar til at siden bliver lavet, så det ser halvt så amatør agtigt ud?!

xoxo Fransiska Olivia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til forkælelse!