the skirt

New in

Læderjakke – Muubaa

Her er lidt billeder af min nyeste investering – en læderjakke fra Muubaa. Jeg har længe ønsket mig en lækker og ikke mindst ægte læderjakke og da vi kørte hjem fra sommerhus, stoppede vi i Esbjerg hvor en af mine forældres venner har en butik – Huset Ollie. Super hyggelig butik med nogle fede mærker. Da jeg så jakken vidste jeg bare at det skulle være min, selv trods den lidt høje pris. Men det er som sagt en investering for livet.

I dag har jeg taget toget fra min hjemby Aarhus og til København hvor jeg vil tilbringe den næste uges tid. Her skal jeg besøge en masse dejlige veninder og se lidt familie. Grunden er hovedsageligt at den københavnske modeuge starter på onsdag og her skal jeg over at arbejde for Joe & the Juice på messen i terminal 2. Jeg skal forhåbentligt også til en masse fester og til forskellige events hvis det kan presses ind i et allerede meget presset program.
Jeg vil selvfølgelig opdatere og tage billeder i stor stil som også kommer på bloggen. Også Fransiska skal arbejde og til en masse fede events her den kommende uge, så bloggen kommer i den grad til at så i modeugens tegn.

Ha’ en dejlig dag derude.

xoxo Sofie Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the skirt