En sidste Fashionweek billedbog

Hubert // WW // Zarah Voigt

Hubert
Pressebussen kørte til Kødbyen, hvor mærket Hubert holdte show. Et mærke jeg endnu aldrig havde hørt om så alt i alt var det rigtig spændende at se hvad det var for noget. Klokken nærmede sig midnat, mine bare ben frøs og fødderne i de høje hæle gjorde ondt. Men vi kom op på en lille intim tagterrasse beklædt med kunstigt græs. Kort efter begyndte musikken og endda med liveoptræden. Tøjet var minimalistisk og rigtig meget efter mit hoved. Jeg var i hvertfald meget positivt overrasket.

Wood Wood event
Der var bobler, søde mennesker og som altid hos Wood Wood en masse lækkert tøj. Men ude foran Wood Wood butikken blev min veninde Julia og jeg stoppet af en fotograf – han kom fra US Elle. Vi fik begge taget billeder og han har efterfølgende kontaktet os for at fortælle at billederne nu var sendt afsted til redaktionen. Mega vildt. Håber jeg får tilsendt et link eller ligende – så skal jeg selvfølgelig nok ligge det på bloggen.

Zarah Voigt
Onsdag eftermiddag nåede vi også kort til Zarah Voigt. Det blev holdt i en stor kirke. Der var helt mørkt da man kom ind med lysbilleder kastet på væggen af kryb. Hendes smykker var fastspændt i glasskabe og med biller kravlende indeni. Det var ret vildt og se – og rigtig fedt fundet på.
Derudover var der vodka/tonic drinks med absinth sprøjt – lækkerier!

xoxo Sofie Amalie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sidste Fashionweek billedbog