100912

Spidskål – der er lækkert!

Jeg har endnu engang været i køkkenet. Denne gang for at kreere et egentligt måltid.
tunsteak og spidskål stegt i ingefær og hvidløg, sammen med hummus og linse/bønne salat.

man skal bruge:

  • en tunsteak
  • spidskål
  • linser
  • bønner (jeg brugte kidney bønner på dåse, til 4 kroner i Rema1000)
  • hummus
  • hvidløg
  • ingefær

Kog linserne efter anvisning på pakken, tilsæt skyllede kidneybønner og rør rundt. Hæld evt soya og citron på for en smule smag og salt.

Opvarm panden og kom hvidløg og ingefær på. Put spidskålen på og vend den så den er stegt på alle side. tilsæt tunsteak og lad den blive brun på begge sider. Det er vigtigt, at panden er over-mega-sygt varm, når tunsteaken kommer på. Tunen skal helst være rødlig inden i, men “sprød” på.

Smag selv maden til med salt og peber ..

Velbekomme!

xoxo Fransiska Olivia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100912