New in

Frås

Når jeg skal kræse for mig selv bliver det tit i form af lækker mad og stearinlys. Jeg har aldrig været den store blomster køber og de visner altid så hurtigt. Men blomster pynter! Derfor elsker jeg når jeg har blomster i vinduet. Den anden dag fik jeg en hummus fra meyers deli lavet af smørbønner, ansjoser og mandler. Sjov kombination, men helt vildt delikat. Nu har jeg prøvet Løgismoses Hummus, der kan købes i Netto for 19,-. Den er gnaske lækker og jeg elsker at snacke den, med gulerødder eller naanbrød.

Jeg tror det er vigtigt at rydde sit værelse op, tænde for nogle lys, lave en kop the og snacke noget lækkert, mens man nyder det man har og sig selv. Det er jeg selv dårlig til. Min lejlighed er en form for pit stop, hvor jeg sover og (nogengange) spiser. Det er en skam, for det er vigtigt at nyde det man har, og jeg bør hvertfald nyde min lejlighed noget mere..

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in