Clean #16

Ugens Insta

Denne uge har budt på alt for mange cafébesøg, alt for lidt læsning og masser af motion.

Morgentræning i fitnessworld er det nye for mig. Jeg har været til stram op og dans og pilates – jeg er næsten bidt af det. I dag skulle jeg have været opppe, men manglen på søvn overvandt kampen. (Meget dovent).

Clean har igen været herskende i denne uge. Jeg har kreeret de klammeste smoothie, men lækreste salater. Har brudt løftet om kaffe – for dårligt vil nogle mene, men sådan er det jo.

Faktisk brød jeg den endnu engang i går. Jeg drak øl. En god kold tuborg med drengene. Faktisk var vi inviteret på kasernen, og det er ikke noget man siger nej til! Aftenen gik med sjov og casino.

Så har jeg arbejdet, en masse. Jeg er vild med det. Arbejde, arbejde og arbejde. Duften af penge !! Det kræves der også, til vores ferie på Goa. Jeg har fået et pas, (næsten) et visum og en helveds masse pasbilleder af mig selv. Hvorfor bliver pasbilleder ALTID væk?!

Sidst men ikke mindst har jeg jo læseferie. Det betyder, at jeg har været på skolen nogle gange i den forløbne uge. Med sne og kulde har omgivelserne aldrig set smukkere ud.

Jeg vil smutte på job – hyg Jer og god lørdag!

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean #16