Lakridssirup

chokoTRANEBÆR

Jeg er ved at få nok af rosiner, jeg mener de er fine nok, men efter 2 måneder med havregrød og rosiner – så skal hr. rosin og jeg have en pause! Derfor er jeg nu gået over til tranebær. Så sød – men stadig syrlig.

Jeg skulle have fint besøg lørdag og valgte at diske op med studentermad. GRØD! I alle blade står der, at grød er hipt og godt, så hvorfor ikke?! Skal nok smide nogle opskrifter på bloggen senere.

Jeg drog mig sent igår den konklusion, at tranebær=godt og chokolade=godt, ergo tranebær+chokolade = mega godt. Når man er et chokoladesvin som jeg, finder man på alverdens ting og sager med chokolade. Derfor er mit nyeste skud fra stammen chokoladeovertrukket tranebær. Ja, jeg ved godt, at jeg ikke lige frem har opfundet den dybe tallerken, med denne opskrift, men den er værd at dele!

Man skal bruge:

  • tranebær – så mange du vil have (200 g)
  • chokolade (gerne 80%, eller Nettos billige til 7,50 i mælkechokolade)
  • evt. peanuts.

Smelt chokoladen, hæld ingredienserne i den smeltede chokolade og fordel klumpen på et stykke bagepapir og put det i køleskabet. Når det er stivnet, knækkes stykkerne fra hinanden.

Velbekomme!

xoxo Fransiska Olivia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakridssirup