Der var engang...

Instagram #3

Hverdagen lige nu går alt for stærk! Jeg arbejder og studerer. Det er egentligt nok meget sundt, for jeg har ikke tid til at bruge penge. Jeg må heller ikke bruge penge – den grund kommer forhåbentligt snart .. De seneste 6 dage, har jeg brugt på 40 timers arbejde plus et fuldtidsstudie og fejring af J-dag. Kan godt mærke, at min krop er brugt, men min studiegruppe og kollegaer er så søde, så jeg ikke kan lade være.

Jeg var i jylland torsdag d. 1. November for at fejre Mr. A’s fødselsdag. Han har endnu ikke fået sin gave endnu, men den er kommet .. mangler bare at hente den på posthuset!

#1

Jeg var med min familie på Retour Steak house på Ny Østergade. Her fik vi lækkert mad! Jeg bestilte en charcuterie til forret og hummer bearnaise til hovedret. Det var FANTASTISK!

#2

Min familie til åbning af Claus Ørntofts udstilling på Amalienborg museet, der viser de figurer han har lavet til H.M. Dronningen.

#3

.. Vi fik selvfølgelig dronninge mandler hos Dronningen …

#4

Min Far inviterede mig på LéLé, som jeg tidligt har skrevet om her.

#1

Familieportræt af min studiegruppe. Vi var hos vores vejleder, som havde bagt boller og lavet morgenmad til os, mens vi diskuterede vores projekt.

#2

Jeg var i biffen en weekend med Mr. A, for at se James Bond. Jeg er helt vild med bond-filmene, hvilket nok skyldes biler, action og at nogle bliver dræbt. Jeg synes ‘Skyfall’ var vildt god, men ikke den bedste James Bond film til dato.

#3

Fra photoshoot med Henrik Adamsen, for Pulz.

 Husk at du kan følge os på instagram @ninetyonesocial, hvor vi opdaterer om hverdagens løjerligheder.

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var engang...