Clean #12

Clean #13

Jeg nåede selvfølgelig ikke til stram op imorges. Faktisk registrerede jeg ikke vækkeuret, da det ringede 6:30. Derfor vågnede jeg 8:30 og konkluderede, at dagens træning for mit vedkommende var aflyst. Der er også meget godt for min krop – tror jeg?! Og dog – bikini sæsonen, som jeg troede var om 5 måneder, er faktisk om 7 dage .. Shit!

Jeg startede dagen med en grapejuice, 2 æbler og en gulerod. Det lyder nok ikke som den mest delikate morgenmad, men altså – det kom ned. havde glemt bestik til min madpakke, så måtte vente til klokken fire med frokosten.. min mave var lettere utilfreds. 2 kæmpe portioner grøntsager og 5 små fiskefrikadeller blev den sene frokost til, hvilket resulterede i, at min aftensmad blev skippet. Har dog lavet mig en aften smoothie, for hyggen og sødmens skyld.

 Det positive er, at jeg endelig kan komme i mine cowboybukser igen!! Yes – jeg er vild med det. Det er lige det, jeg havde brug for, for at opretholde min motivation.

Forresten har jeg glemt at fortælle dig noget. Jeg er blevet Fundas fotograf. Hun har bloggen byfunda.dk og er så smuk og inspirerende. Så jeg er fuldt beskæftiget til den kommende modeuge 😉

billederne er fra www.byfunda.dk

Nu vil jeg se Paradise Hotel – det ultimative “koble af” tv..

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clean #12