Gardenia sko

Clean #4

Idag har været en hård dag. Alt for lidt søvn og næring trækker på kroppen. Mødtes til brunch med nogle piger og måtte sige nej til det hele. Da der blev fremtryllet Oreos med chokolade til stor glæde for de andre, måtte jeg virkelig tage mig sammen. Hele dagen har jeg sendt lange blikke på pakken .. Vi snackede også æble og gulerødder. Den obligatoriske flydende morgen mad blev skippet (jeg er så dårlig til det her) – havde købt en grapefrugt juice som smagte af grapefrugt – sjovt nok! Endte med lækker “wok” med kylling og bønner til frokost sammen med en salat. Havde lavet spicy kikærte snack, som er et hit.

Så skete det …. En ekstrem trang til sukker kom. Jeg overvejede saftevand – nej! Cyklede i netto og mens jeg savlede over chokoladekiks og boller, lagde jeg en plan. Jeg købte dadler og æbler og tænkte at hvis jeg skulle “synde” så skulle det være på den gode måde.

Imorgen skal jeg mødes med de bedste veninder og jeg glæder mig!

20130106-002825.jpg

20130106-002834.jpg

20130106-002842.jpg

Husk at du kan følge os på instagram under ninetyonesocial <3

Xoxo Fransiska Olivia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gardenia sko