til 50 års fødselsdag

Instaweek

Så er det tirsdag og tid til instaweek.. ugen har bragt på en masse sjovt. Jeg har været i København, men også hjemme! Igen har jeg lavet et par collager, der beskriver ugen meget godt.

andet

1: Jeg har haft rullekrave på og igen taget billeder af mig selv. Min mor siger, at jeg er narcissistisk og hun har sikkert ret! // 2: Været hjemme hos mine forældre og gemt mig under sofaen – jeg blev pænt hurtigt fundet.. // 3: Været ude at køre med de skøre aka. min søster og mormor. Kommentar fra momse “Skal du nu tage billeder igen?”. // 4: Været nervøs for mine aktier, efter Novo Nordisk måske har fucked noget medicin op på det amerikanske marked.. billeder1: Taget billeder til galla //2: Forsøgt at tage et pænt billede af min trøje, det gik ikke fantastisk.. // 3: Taget billeder af et tv, mens jeg så Top Gear, det gik heller ikke så godt.. // 4: Besøgt 9PR og taget billeder af smukt tøj, det gik godt!PicMonkey Collagefood

1: Købt lækre italienske olier med 70% besparelse i Magasin // 2: Spist sort pasta med pesto dressing, den studerendes pasta pesto goes fancy! // 3: Haft besøg af en veninde, som jeg ikke har set i flere måneder // 4: Spist torsk med min far, godt med god mad når man er hjemme..hejmme 1

Haft et glædeligt gensyn med min hund Jack. Du kan også se at Jack ikke er så vild med at blive fotograferet som jeg..

I ugen der gik ville jeg prøve:
At besøge fitnessworld mere end jeg rent faktisk gør.

Jeg har forsøgt at være mere i fitness. Det starter godt om mandagen med ‘stram op’, tirsdag med ‘thai boksning’, men derefter vil jeg ikke ligefrem sige, at Fitness World er der jeg kommer mest.
At grine mere

Det har jeg gjort. Veninde besøg og familiehygge har holdt mundvigene oppe!
Aent faktisk at lave mine lektier

Jeg sad i flere timer, læste, knoklede og svedte for at gøre mig klar til en fremlæggelse mandag morgen. Jeg kørte fra jylland kl 5, for at komme i tide og mødte op til beskeden om at jeg havde læst det forkerte .. så nu lektie strejker jeg!
at sælge mest tøj! – Watch out

Og det gjorde jeg. Den bedste deltidssælger i Magasin!
At være kreativ.

.. det blev ikke denne uge!

Det var lidt fra ugen der gik, nu kommer påsken og jeg glæder mig. God aften 🙂

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til 50 års fødselsdag