Instamåneden

turen går til Gentofte

_MG_7826 _MG_7827

sko: Chloé // nederdel: vintage // sweatshirt: Only

Da jeg troppede op på skolen i dette outfit, fik jeg nogle kommentarer med på vejen. Nok mest af drengene, havde en fest, da jeg stod ved tavlen og tegnede og snakkede i ét væk. Tanken var egentligt at gøre en kort lædernederdel nedtonet med en sportstrøje. Personligt kan jeg godt lide mikset og jo der bliver nok vist mere ben end normalt, men altså – de bliver ikke brunere af at være gemt væk..

I dag har jeg besøg af familien og starter dagen i Gentofte.

Du tænker nok “Hvad skal du i Gentofte?!” og hvis ikke, så tænker jeg “Hvad laver jeg dog i Gentofte?!”, men faktum er, at min forholdsvis talentfulde søster spiller fodbold for Kolding og de skal møde Skjold på Gentofte stadion. Min søster er nemlig modsat mig. Da jeg nåede gymnasiet stoppede jeg med elitefodbold og begyndte at arbejde, shoppe og danse alle lørdage nætter væk. Derimod er min søster hende med talenterne, der flittigt træner fodbold 1000 gange i ugen, holder sig fra alkohol og – altså hun shopper stadig væk! Men hey – hun er da den af os, der er på tv!

Husker i indlægget om min savnede veninde Laura? Det gav pote, den søde pige troppede op med scones på job i går .. hun er en keeper 😉

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instamåneden