God Søndag

Langtidsstegt Lammebov

_MG_7170 _MG_7162 _MG_7161 _MG_7153 _MG_7152

En let opskrift på en god aftensmad.

Langtidsstegt lammebov:

  • Stegepose
  • Lammebov – ellers andet kød (sørg for, at der er meget fedt, ellers bliver det tørt)
  • øl, vin eller anden væske..
  • Løg
  • Hvidløg

Alt puttes i en stegepose. Jeg puttede lammeboven ind først og pyntede med løgene rundt om. Tilsidst hældte jeg en 1/2 liter øl i og lukkede posen. Ofte er det lækkert med en masse grøntsager som gulerødder, pastinak m.m. i posen. Jeg gav lammet 100 grader i 8-9 timer.

Når det så serveres, er det det møreste kød og lækre løg. Ved siden af serverede jeg gulerodsfritter, rødvinssauce og en salat.

Gulerodsfritter er gulerodsstave vendt i olie og ind i ovnen til de er gyldne. Salaten blev broccoli, avocado, jordbær og rødløg tilsat lidt hvid balsamico og appelsinsaft. Det gjorde, at salaten var let og “sommerlig” i modsætning til det tunge kød. Endvidere lavede jeg en rødvinssauce:

Her tog jeg saften fra kødet (efter 8. time) og fjernede urenheder og fedt. Derefter kogte jeg saften ind med en flaske rødvin til der var 3 dl tilbage..

Velbekomme 🙂

xoxo Fransiska Olivia

Follow on Bloglovin

2

  • Louise L

    Det lyder og ser virkelig lækkert ud! Jeg er især vild med salaten, som ser spændende ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ninetyone

      Tak, Jeg gad dog ikke fotografere kødet, da det sjældent ser lækkert ud på billeder!
      Salaten var også i top!

      xx

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God Søndag