Hvem er vi? Sofie...

Drømmetænkning…

Sådan her gad jeg virkelig godt at se ud i dag – også selvom at der stadig ligger sne udenfor.

Skærmbillede 2013-02-19 kl. 14.36.11

Rag & Bone ’Ripped boyfriend jeans’ – Et par jeans i boyfriend snit burde alle kvinder eje. At der så bliver lavet nogle huller og noget ’ripped’ ved dem, gør dem kun mere rock ’n roll.

Pedro Lourenco ’Sheer organza top’ – Materialemikset mellem denim og denne transparente organza top udgør det perfekt match. Med et kig til navlen og en enkel blonde BH.

Zara blazer – En hvid blazer med minimalistiske linjer, vil få outfittet til at hænge sammen. Den vil gøre outfittet anvendeligt, også en dag på job.

Christian Louboutin ’Spikes suede slippers’ – Et par ’røde såler’. Den lyse creme farve gør dem tilpas feminine, selvom de ellers er ret voldsomme. Men med brune sommer ankler kan de kun se dødens smukke ud.

Marc by Marc Jacobs ’Henry Glossy watch’ – Et herreur i sølv passer til alt. Der er ikke så meget at sige – uret her vil skabe en lækker finish.

Kontraster kan næsten kun blive godt og oveni det, er der ikke noget mere sommerligt end farven hvid. Mikset mellem ’girly’ og ’boyish’, trashy og feminin og de mange forskellige materialer udgør noget, der er nær det perfekte. Et outfit som kan det hele – fra job til events, videre til middag og sågar kunne det fungere til et par drinks efterfølgende.

Håber I alle sammen nyder påskedagene – selv er jeg hjemme i Vejen hos mine forældre og nyder det i fulde drag.

//Sofie Amalie.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er vi? Sofie...