Instaweek

Hvem er vi? Sofie…

Vi skylder i den grad jer læsere at fortælle lidt om os selv, hvem vi egentligt er og hvad vi går og laver til dagligt udover at underholde jer med outfit billeder, madopskrifter og hvad vi ellers poster.

Jeg hedder Sofie Amalie Vesterby Damm, jeg er 21 år gammel, jeg kommer oprindeligt fra Vejen, men bor pt. i Aarhus med en af mine bedste veninder Steffie. Dog flytter jeg til København til sommer, da jeg i forbindelse med mit studie har muligheden at komme i praktik.

Jeg er lige nu på 4. Semester i min bachelor i Designkultur og Økonomi. Jeg læser på Syddansk universitet i Kolding, som er det eneste sted, hvor denne uddannelse udbydes. Jeg er rigtig glad for mit studie da det er en god blanding af design og business. Det nemlig halvt humanistisk og halvt samfundsfagligt. Dog skal man være klar over at det er en akademisk uddannelse og på INGEN måde er kreativ. Vi læser om design og analyserer fx hvorfor en trend er en trend. Altså, er vi ikke designere og skaber ingen trends.

Til sommer vil jeg meget gerne i praktik og flytter derfor også til København. Jeg har rigtig mange af mine veninder i København, men hold nu op hvor kommer jeg også til at savne mit Aarhus liv og alle mine venner der.

I min fritid er jeg juicer på Joe & the Juice i Magasin i Aarhus, hvilket jeg også er rigtig glad for. Der har jeg været i lidt over et år og er en fin supplering til studiet. Ellers er jeg lidt af en festabe og elsker en god bytur. Det hænder da også at man kan finde mig i Fitness World i ny og næ, men må indrømme at det langt fra bliver til det, jeg gerne ville have det skulle blive til.

Jeg kommer jo som sagt fra Vejen, nærmere bestemt Askov. Der gik jeg i dagpleje, børnehave, folkeskole og til sidst fik jeg min studentereksamen fra Vejen Gymnasium i sommeren 2010.

Jeg har to storebrødre, Mads og Jacob. Men da mine forældre er skilt har jeg også en del papsøskende. Tre piger, Line, Sille og Anna og én papbror, Michael.

 

5 ting I ikke vidste:

–       Jeg har været på 4 kontinenter – Europa, Afrika, Nordamerika og Asien.

–       Min ene storetå har intet led og kan derfor ikke bøjes. Og jeg aner ikke hvorfor!?

–       Jeg har været danmarksmester i spring/rytme gymnastik.

–       Jeg kan ikke fordrage koriander og citrongræs.

–       Jeg bruger kontaktlinser – er mildest talt blind uden dem.

Da vi skulle finde nogle billeder til sådan et indlæg, blev vi enige om at tage profilbilleder på Facebook og sætte dem i en collage, da det nok siger en del om hvem man er.

PicMonkey Collageprofil

Fransiska om Sofie:

“Sofie har altid været sej. Sej på den måde at hun turde alt og var ikke bange for at prøve nye ting. Sofie er også altid den første af os til alting. Hun startede først på efterskole, på gymnasiet, på udlandsrejse, på universitetet. Hun var den der først fik en kæreste, første der startede til gymnastik og første der var i byen til klokken 5, selv nu er hun den der først prøver eyelash extension. Jeg har kendt Sofie hele mit liv. Vi startede i børnehaven, hvor hun selvfølgelig FØRST fik den pæneste kæreste .. Jeg sad pænt på pindsvins stuen og tegnede. Derefter kom vi i samme klasse, hvor vi sammen udgjorde duoen Creamy (dem med ’Help! I’m A Fish’). Vi konkurrede mod ’Soap’, som bestod af Anne og Mille. Senere kom der fred på musikfronten og vi fusionerede og blev til Spice Girls og senere hen EyeQ. Trods mange år man amatør koreografi og sceneoptrædener har Sofie og jeg altid været elendige til at synge. Vi blev også lokket på det lokale Sløjdsscenen, et teater, hvor vi spillede diverse roller, trods vores ikke-eksisterende skuespilletalent. Fik jeg sagt at vi samlede på Diddl sammen og har været vestjyske mestre i fodbold? Sofie er skilsmisse barn og elendig til at tage telefonen, hvis hun ligger i sin seng. Da hun boede hjemme har jeg ofte ringet til diverse hjemme numre, for at få fat i hende. Hun har den sødeste farmor Irma, som altid er frisk på en snak. Sofie og jeg har ofte været til risengrød og kortspil ved Irma. Faktisk var vi der under 9/11 i New York. Sofie er typen der aldrig klager. Hun arbejder røven ud af bukserne og er altid klar på fest. Hun er typen der ikke ved at hun er forbandet smuk og hun er typen der er klar på botox. Man kan tage outfitbilleder af hende, hvor hun ligner en million, mens hendes kommentar er ”ej, se den rynke i panden”. Det betyder ikke Sofie har dårlig selvtillid. Sofie hviler i sig selv og lever livet. Det er i hvert fald det jeg har lært mest af alt af Sofie. At leve i nuet.”

 

Håber at I synes om indlægget. Senere i påsken vil et tilsvarende indlæg komme med Fransiska.

Nu vil jeg tage på arbejde – og efter det skal jeg ud og spise med de andre juicere og så videre i byen. Glæder mig!

//Sofie Amalie.

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instaweek