Tuncarpaccio
ninetyone
til madklubben fik vi til forret tuncarpaccio. Enkelt og lækkert!
forretten bestod af:
- rucola
- tun – fra fiskehandleren
- hjemmerørt limemayonaise
- mynte
- lime
- olivenolie
Det var forholdsvis enkelt.
Snit rucolaen fint, tilsæt tunen, jeg fik fiskemanden til at forberede den for mig, og lime ved siden. Hæld lidt olivenolie over tunen og tilsæt hjemmerørt limemayonaise. Det er vigtigt, at man ikke sprøjter limesaft over tunen inden servering, da limesaften gør tunen mister sin farve. Pynt med lidt mynteblade.
Hjemmelavet limemayonaise:
- 2 æggeblommer
- 1 tsk sennep
- 1 tsk eddike (jeg brugte en lyseddike)
- salt og peber
- 1-2 dl neutral olie
- Limesaft
Bland æggeblommerne, sennep, eddike, salt og peber. Brug en elpisker. Hæld olien i, i en tynd stråle indtil mayoen får en ønsket konsistens. Smag til med limesaft.
Velbekomme 🙂
xoxo Fransiska Olivia
Ingen kommentarer endnu