Tuncarpaccio

_MG_7149

_MG_7157 _MG_7158

til madklubben fik vi til forret tuncarpaccio. Enkelt og lækkert!

forretten bestod af:

  • rucola
  • tun – fra fiskehandleren
  • hjemmerørt limemayonaise
  • mynte
  • lime
  • olivenolie

Det var forholdsvis enkelt.
Snit rucolaen fint, tilsæt tunen, jeg fik fiskemanden til at forberede den for mig, og lime ved siden. Hæld lidt olivenolie over tunen og tilsæt hjemmerørt limemayonaise. Det er vigtigt, at man ikke sprøjter limesaft over tunen inden servering, da limesaften gør tunen mister sin farve. Pynt med lidt mynteblade.

Hjemmelavet limemayonaise:

  • 2 æggeblommer
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk eddike (jeg brugte en lyseddike)
  • salt og peber
  • 1-2 dl neutral olie
  • Limesaft

Bland æggeblommerne, sennep, eddike, salt og peber. Brug en elpisker. Hæld olien i, i en tynd stråle indtil mayoen får en ønsket konsistens. Smag til med limesaft.
Velbekomme 🙂

xoxo Fransiska Olivia

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nye bukser