Drømmetænkning...

Hvem er vi? Fransiska…

Jeg hedder Fransiska Olivia Frisesdal, jeg er 21 år gammel, jeg kommer oprindeligt fra Vejen, men bor i København, hvor jeg har brugt en hel sommer på at renovere min lejlighed.

Jeg er på 2. Semester i min bachelor i Teknoantropologi. Jeg læser på Aalborg Universitet i København, så nej jeg tager ikke til Aalborg hver dag, men til Sydhavnen..

Jeg har blandet følelser med mit studie, men har aldrig vidst hvad jeg ville. Egentligt ville jeg helst noget kreativt, men jeg er god til naturvidenskablige fag, koblingen mellem naturvidenskab og samfund, som der sker i mit studie, er ok. Vi skal sætte os ind i teknologier, analysere dem og diskutere etiske dilemmaer.

I min fritid arbejder jeg i Magasin i Benetton, så der bliver foldet en masse striktrøjer. Yderligere har jeg altid tusinde småjobs. Fotograf for Funda, fotograf for Stylegallery, assistent for diverse og lærervikar når jeg er på forlænget weekend. Jeg elsker at arbejde og tjene penge og det går ofte ud over mit studie, hvor lektierne ikke altid helt kommer som første prioritet. Derudover går jeg konstant på caféer med veninder, fitness world er også et sted jeg hænger ud.

 

Ligesom Sofie, kommer jeg jo som sagt fra Vejen, nærmere bestemt Askov. Der gik jeg i dagpleje, børnehave, folkeskole og til sidst fik jeg min studentereksamen fra Vejen Gymnasium i sommeren 2011.

Jeg har en lillesøster, Feodora og en hund som hedder Jack.

PicMonkey Collage

5 ting I ikke vidste:

–       Spontant valgte jeg at rejse rundt alene.

–       Jeg hader at vaske hår og bruger meget tørshampoo.

–       Jeg har spillet fodbold på topplan I Vejle

–       Jeg samler på coffeetable bøger, men læser dem aldrig.

–       Jeg kan ikke læse lektier I min lejlighed, men bedre koncentrere mig I Joe & the Juice?!

Sofie om Fransiska:

”Nu har Fransiska jo fortalt meget om vores fælles oplevelser sammen gennem livet – så jeg vil fortælle hvem Fransiska er, set igennem mine øjne.

Ambitiøs – nok et ord alle der kender hende vil nikke genkendende til. Hvis hun sætter sig noget for, så bliver det sådan. Det kan være alt fra ikke at spise slik i 5 år til at den 400 siders bog skal læses på to dage.

Derudover har hun et temperament som kun meget få, kan følge med til. Hvis vi tabte en fodboldkamp kunne hun blive så hidsig at hun løb sin vej og hvis restaurantvalget ikke falder i hendes smag kan man da også godt få en lille bemærkning med på vejen. Men hun har også et kæmpe stort hjerte. Hun formår virkelig at holde fast i rigtig mange venner. Vi kender alle det, at nogen venner holder man bedre fast i end andre – det kan ofte være rene tilfældigheder, men det er Fransiska virkelig god til. Hun har også altid været der for mig – om det så var fordi jeg skulle hentes kl. 6 om morgenen fra byen, var hun klar.”

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmetænkning...